Overnachten in Goes


Camping Omnium Zeeland
Camping Omnium Zeeland bevindt zich achter de sportaccommodaties van het Omnium, de start en finishplaats van de Zeeuwse Rijwiel- en Toervierdaagse.
De camping biedt plaats aan zo’n 60 caravans en tenten.
Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, zoals overdekte afwasgelegenheid met warm water, douches en, erg belangrijk, een overdekte en afsluitbare fietsenberging beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie. Meer over Omnium Zeeland vindt u hier.

Omnium met z’n drie sporthallen heeft behalve squashbanen, indoortennisbanen en een klimwand, ook een subtropisch zwembad met alles er op en er aan, waar campinggasten ‘s avonds op vertoon van hun standplaatsnummer tegen gereduceerd tarief toegang hebben.

Bed & Breakfast

In Goes en omgeving zijn meerdere Bed & Breakfast faciliteiten. Op de website bedandbreakfast.nl kunt u zoeken naar een geschikte overnachtingsplaats. Vroeg reserveren is aanbevolen.

terminus

Hotel Terminus

Hotel Terminus is een *** gastvrij zakelijk familie hotel  met een persoonlijke aanpak.
De ligging is centraal gelegen in  Zeeland en het gezellige uitgaans- en winkelcentrum van Goes ligt op 5 minuten loopafstand. Bus en treinstation liggen naast het hotel.
Het hotel ligt op enkele kilometers van de start- en finishplaats.

Reserveren is mogelijk via 0113 230085. Meer over Hotel Terminus vindt u hier.

 

hotelgoes

Van der Valk – Hotel Goes
In het groene hart van de provincie Zeeland, centraal gelegen tussen Bergen op Zoom, Terneuzen en Middelburg, vindt u Hotel Goes.
Een hotel dat bekend staat om zijn gastvrijheid in een omgeving met ongekende mogelijkheden. Hotel Goes is een landelijk gelegen zaken- en vakantiehotel midden in het ongerepte Zeeuwse landschap. U kunt er genieten van de bekende Van der Valk-gastvrijheid.

Reserveren is mogelijk via 0113 315800 en e-mail. Meer over Van der Valk – Hotel Goes vindt u hier.

Voor meerdere campings, hotels en Bed and Breakfast adressen in de omgeving verwijzen wij u naar het VVV kantoor in Goes, Singelstraat 13. Telefoonnummer 0113-235990 of e-mail. Meer informatie over de VVV Goes vindt u hier.