Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 2a02:f6e:6916:0:b14b:73ab:6a9:3613 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Lenie en Tanny Lenie en Tanny uit Vlissingen het was weer schreef op 13 augustus 2023 om 10:42 am
Het was weer een mooie tocht, we hebben er weer geweldig van genoten.alle vrijwilligers hartelijk bedankt.hopen er volgend weer van kunnen genieten
ellie ellie uit goes schreef op 30 juli 2023 om 9:02 am
ineke en ellie weer mee gedaan met de fiets4daagse.Vorig jaar zaten we met verhuizen.nu ook maar 2dagen. Donderdags door de regen.Jullie zijn bilkels die toen gefietst hebben๐Ÿ‘.Vrijdags een ander verplichting.Maar goed ,we hebben toch het goede doel gesteund.Verder de organisatie en routes prima.Alleen bij schouwee dee om iets te nuttigen was er te weing personeel.Na 45min zijn we maar weggegaan en vele anderenToen in kapelle op terrasโ˜•๏ธgedronken met lekkere appeltaart.Hopelijk tot volgend jaar.โ˜€๏ธโ˜€๏ธ
Riet Remijn Riet Remijn uit Terneuzen schreef op 29 juli 2023 om 5:24 pm
Beste mensen van de Fiets4daagse. Hartstikke bedankt weer voor het organiseren van 4 dagen fietsplezier in het mooie Noord- en Zuid Beveland. Als jarenlange deelneemster ben ik elke keer weer verrast door de afwisselende en mooie routes, een complimentje voor de uitzetters en het bewegwijzeren hiervan. Ook de gezellige sfeer onder alle vrijwilligers en deelnemers valt me elk jaar op, hulde en dank daarom voor al die mensen van het organiserende fiets4daagse comitรฉ, die het ons mogelijk maken , 4 dagen te kunnen fietsen in een prachtige omgeving. Zeker tot volgende jaar !!! Met fietsgroeten, Riet Remijn
Lenie Smolenaers-Steijvers Lenie Smolenaers-Steijvers uit Nederweert schreef op 28 juli 2023 om 7:10 pm
Prachtige fietsroute. We hebben er met z'n vieren van genoten. Alleen jammer dat het donderdag de gehele dag regende. Het kon de pret niet drukken. Echt een aanrader. Dank aan de gastvrije en vriendelijke vrijwilligers. TOP. De limburgers.
Lenie Smolenaers-Steijvers Lenie Smolenaers-Steijvers uit Nederweert schreef op 28 juli 2023 om 7:10 pm
Prachtige fietsroute. We hebben er met z'n vieren van genoten. Alleen jammer dat het donderdag de gehele dag regende. Het kon de pret niet drukken. Echt een aanrader. Dank aan de gastvrije en vriendelijke vrijwilligers. TOP. De limburgers.
Rieny Hagenaars Rieny Hagenaars uit Bergen op Zoom schreef op 4 augustus 2022 om 2:02 pm
/bLangs deze weg nog de welgemeende dank voor de perfecte organisatie. We hebben genoten van de mooie - goed gepijlde - routes. Komen zeker volgend jaar weer terug. Npgmaalks akke dank en waardering.]
Martin Martin uit Kapelle schreef op 2 augustus 2022 om 5:48 pm
Beste dames en heren van de Goese fiets 4-daagse. Hartelijk dank voor de fantastische organisatie, mooie routes, leuke locaties om het innerlijke van de mens ook tevreden te stellen. Het zijn natuurlijk niet de 4 dagen dat jullie het druk hebben maar er gaat heel wat werk aan vooraf. Te veel om op te noemen en dan vergeet ik vast nog een aantal aspecten. Nogmaals allemaal hartelijk dank voor alles en collega deelnemers: - zeg het voort. Misschien nog een paar tips voor de deelnemers: - fiets niet te hard - stap tijdig af - denk ook aan je mede weggebruikers
Willy Sanderse Willy Sanderse uit Goes schreef op 2 augustus 2022 om 8:48 am
Een week geleden op Dinsdag 26-07 tot 29-07 was het dan zover en konden we starten met de Zeeuwsefiets4daagse 2022 en traditioneel op de eerste dag gingen we richting Noord-Beveland wat een prachtige route was voor de 60km. Het is toch iedere keer weer prachtig om te weten dat de organistie mooie routes weet uit te zetten want ook de andere dagen waren prachtig mooi om te fietsen en daarom een compliment voor de mensen van de organisatie, en niet alleen de routes maar alles is vlekkeloos verlopen. Nu weer een jaar wachten en hopen op wederom goed weer en mooie routes. Namens Cobie, Jan, Mart en Willy tot volgend jaar.
Wil van de Water Wil van de Water uit Kapelle schreef op 29 juli 2022 om 8:38 pm
Beste mevrouw Poot, U kunt uw fotoโ€™s mailen naar penningm.zrtv@zeelandnet.nL. Groet, Wil van de Water
Irene Irene uit Roosendaal schreef op 29 juli 2022 om 6:25 pm
Het zit er weer op, de fiets4daagse is weer klaar, bijna alle dagen prachtig weer gehad, behalve die flinke bui op maandag om 11.00, maar toen ben ik gewoon wat later gestart. Ik heb verschillende wegen van Zeeland gezien, dag 1 Noord Beveland, dag 2 Yerseke, dag 3 Wolphaartsdijk, s'Arendskerke, dag 4 de zak van Zuid Beveland. Ik wil ook even een compliment maken aan de bordjesophangers en bordjesophalers, wat een klus. De fiets4daagse wordt gedragen door heel veel vriendelijke vrijwilligers. De 1ste dag heb ik geen enkele controlepost gehad, want ik vond het nogal druk in de dorpjes, nu achteraf snap ik waarom. Ook ik beloofde mijzelf de volgende bank, maar die zaten vaak al vol, een plek in het gras was ook lekker. Ik heb genoten, kom zeker volgend jaar weer terug. Het is een aanrader voor alle mensen die van fietsen houden.
J Koster-Vergouwe J Koster-Vergouwe uit Axel schreef op 29 juli 2022 om 4:51 pm
Het was weer geslaagd, de4-daagse dit jaar, mooie routes,af en toe zoeken naar de bordjes met de goede afstand, maar dat lukte gelukkig wel. Samen met m'n zus hadden we het erop zitten om langs de zee, de Schelde te fietsen, het weer was er naar, en dat viel dus tegen: geen routes langs de zee, wat jammer...volgend jaar beter? als we gezond blijven zijn we er weer!!!
Jaap Versfeld Jaap Versfeld uit Alkmaar schreef op 29 juli 2022 om 4:46 pm
Hebben dit jaar de fiets4daagse Goes meegefietst, 4 x 60 km, alleen de eerste dag een nat begin. Mooie routes, goed uitgepijld en goed georganiseerd.
E.Poot E.Poot uit Goes schreef op 28 juli 2022 om 9:19 pm
Deze dag hadden wij een hele leuke ervaring. Afstand 60 km, windkracht 4 ? mogelijk meer op de terugweg., tijd om de lunch te gebruiken. Maar aan de Boomdijk waren aale banken bezet. Dan maar aan de kant van de weg in de berm. We strandden bij Boomdijk 3. Op enig moment komt de eigenaar naar ons toe met de vraag of wij een kop thee wilden. Wij hadden alles bij ons , vriendelijk aangeboden maar hoefde niet. Hij vertelde dat hij er over dacht om hier een bank neer te zetten. t' ja, best een goed idee. Voordat wij erop bedacht waren gebeurde het volgende...... hoe stuur ik fot's mee????
Wil Verbraak Wil Verbraak uit Roosendaal schreef op 6 augustus 2021 om 2:48 pm
Beste organisatoren en meerijders van deze fietsvierdaagse, Mijn oudste dochter en haar twee dochters (10 en 12 jaar) en ikzelf keken ook dit jaar weer met veel verlangen uit naar de startdag, dit jaar gekozen voor de 40 km. We waren keurig ingeschreven, konden samen starten en dat gebeurde ook met vel enthousiasme. Maar.....nog geen tien minuten na onze start begon het zachtjes te miezeren vanuit de hemel. Dat bleef tijdens de hele rit, maar we zagen niet het voordeel om te stoppen en terug naar de start te fietsen. Kortom: gewoon doorgefietst; even gepauzeerd om wat te drinken en lekker op te peuzelen en gewoon doorgereden. Want de tocht was absoluut leuk en de moeite waard om door te fietsen. Zo gezegd, zo gedaan; verwelkomd bij de eindpost in het Omnium en daar uiteraard genoten van zo'n heerlijk ijsje dat daar verkrijgbaar is. De volgende dagen hadden ieder weer een mooi uitgezette tocht, die we opnieuw met plezier hebben gereden. Wat ons allemaal tegenzat, was elke dag wat regen en een heel stevige wind. Uiteraard niet plezierig, maar de leuk en mooi uitgezette tochten maakten het fijn om door te gaan. Dat hebben we dus ook met plezier gedaan. Hartelijk dank organisatoren en collega's: het was -ondanks het weer- een genot om weer mee te mogen / kunnen doen aan de zoveelste Zeeuwse Rijwiel en Toer 4 Daagse. Heel graag tot volgend jaar! Wil Verbraak, ( Ook namens, Marin van Gastel en haar dochters: Floor en Jet van Gastel )