Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.113.106 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Ian R Turton Ian R Turton uit East Yorkshire, England schreef op 11 augustus 2018 om 12:20 am:
Ik heb de vierdaagse nog een keer gefietst en ik vind de organisatie heel goed. Bedankt tot allemaal voor alles jullie tijd om het event een succes te maken. Ik hoop dat ik in 2019 de event kunnen fietsen. Ian R Turton
Brijs Rosa Brijs Rosa uit Pastoor de Keyserlaan 41 2920 Kalmthout schreef op 2 augustus 2018 om 3:25 pm:
Door het oog van de Belg Na verschillende fietsvierdaagse gereden te hebben in Nederland was Zeeland aan de beurt. De voorbereiding begon in de les met een ontwerp van mijn drinkbus en zo telde ik af naar 24 juli. 4 dagen hebben we gereden langs wondermooie dorpen, kerken, kanalen, sluizen ,boten, velden met graan dat stof deed opgaan bij het maaien,( maar dit is wel ons dagelijks brood) robuuste molens ( die zorgde dat het graan gemalen werd). De dijken elk met zijn eigen namen waar je op of beneden reed, met telkens een ander landschap. Het eindeloze eiland, Rondje Beveland, West route, De Zak routen, altijd opnieuw anders en mooi. Het weer was prachtig verwend met te veel zon en geluk dat er altijd wel een windje was om het ietsje pietsje wat koeler te houden. Onze medaille is echt onze trofee alle dagen 40 kilometer in deze temperaturen, plus 5 kilometer naar de start en terug zo kwamen we per dag aan 50 kilometer, moe maar voldaan. Veel pluimen op de hoed van de organisatie om dat in kaart te brengen. Hoe krijgen jullie het voor elkaar om na 30 edities het zo boeiend te maken. Alles was picobello afgewerkt -de inschrijvingen – het boekje – de stempelkaart – de dagelijkse route – de start -de accommodatie – de stopplaatsen – en al die vele lieve vrijwilligers wij kunnen alleen zeggen dank u wel en hopen dat wij er volgend jaar weer kunnen bij zijn. Groeten, Rosa
ineke en ellie ineke en ellie uit goes schreef op 31 juli 2018 om 2:13 pm:
Voor de 2x meegedaan met vriendin ineke.Zij voor de eerste keer en we vonden het mooie routes.Alleen naar Kortgene minder omdat daar naar toe openvlakten zijn.Zo door de dorpen en over dijken en door polders mooi.We reden de 25km,maar wanneer onze gezondheid het toe laat dan misschien de 40.Vorig jaar reed ellie op een gewone fiets en nu hebben we een e-bike.Wat ik mistte de muziek bij het omnium,maar bij de verrassingsposten kwam frans Bauer e.d uit de speakers.???Toch willen we iets kwijt dat we bij de caisson voor 1 koffie en 1 mint thee 8.30 kwijt waren.De mint thee 6 euro voor heet water en 2 blaadjes mint.Nu kijken we wel niet op een cent,maar dit is belachelijk veel.Verder ondanks de hitte en we starten om 8.30 uur was het fietsen tedoen.Rest ons te melden petje af voor iedereen die de fietsvierdaagse hebben ge-organiseerd en proficiat voor de dertigste keer?
Wil Verbraak Wil Verbraak uit Roosendaal schreef op 31 juli 2018 om 12:14 am:
Allereerst de welgemeende complimenten aan bestuur en organisatie van de Z.R.T.V. Voor het 30e jaar zo'n geliefd evenement organiseren en hoe! Dat verdient een enorme pluim. Prima dan ook dat de provincie zijn medewerking aan jullie geeft. Ook dit jaar weer (mijn 29e om mee te doen?)vier prachtige dagen. Voor de verrassing was Nederland en dus ook Zeeland veranderd in een subtropisch gebied, zodat we aan zon geen gebrek hadden. Even kort de 4 dagen: dinsdag gewoontegetrouw 60 km. door Noord-Beveland. Soms zijn dat taaie ritten in het uitgestrekte landschap. Dit jaar een zeer verrassende rit met leuke, elkaar snel opvolgende dorpjes,natuurlijk ook dijken en het weidse land. Kortom: een heel mooie dag. Woensdag 25 juli naar Oost-Beveland: onze dochter die in 's Heerenhoek woont, reed graag met vader mee en wij beiden werden 40 km.verrast met een opnieuw verrassend leuke en mooie rit met veel nieuwe aspecten en gezichtsvelden. (Hoe slagen jullie daar toch steeds weer in ?) Dochterlief stapt volgend jaar ook graag weer een dag mee op de fiets! Donderdag nog wat warmer dan de eerste twee dagen, maar opnieuw 60 km. heel verrassend. Het was alsof de rit een dag tevoren was vastgesteld, want het aantal kilometers met zeer aangename schaduw van bomen was niet te tellen en maakte de rit nog mooier en aangenamer dan hij al was. Vrijdag tenslotte gewoontegetrouw 60 km. door het sowieso al prachtige gebied van de 'Zak van Zuid Beveland'. Steeds weer heerlijk fietsen daar, afwisselend en dit jaar zeer Zeeuws afgesloten met een lekkere bolus. Kortom: het was weer geweldig. Heel graag tot volgend jaar!!! (P.S.: Inmiddels hebben ook de kleindochters en hun moeder aangegeven dan toch ook weer mee te willen doen.) Tenslotte: de zon was lekker, maar al bij al mag het iets frisser zijn; dat zal ongetwijfeld heel wat extra deelnemers opleveren!
j. de Jonge j. de Jonge uit Nieuwerkerk schreef op 30 juli 2018 om 3:23 pm:
Weer een mooie fiets 4 daagse door het Zeeuwse landschap gereden ( op eigen kracht). Dank voor de verrassende routes, die weer heel anders waren dan vorige keer. In vergelijking met de fiets4 daagse van het Groene Hart in mei is deze vierdaagse goed verzorgd qua stempelposten. In die Zuid Hollandse 4 daagse moest men vaak zelf stempelen door gebrek aan vrijwilligers. Ik kan jullie vertellen dat we ons lunchpakket opgepeuzeld hebben in de schaduw van de bomen van de Boomdijk in Kats, mijn geboortedorp; in Kruiningen bij een schoonzus; op de begraafplaats van Wolfaarsdijk en in het koele restaurant van Omnium. Dank en succes met de volgende.
Paul Kevenaar Paul Kevenaar uit Heinkenszand schreef op 29 juli 2018 om 4:37 pm:
Schitterend weer dit jaar. Veel zon, weinig (tegen)wind. Mooie afwisselende routes, ook in mijn eigen omgeving. Volgend jaar weer dit weer?
P. Dekker P. Dekker uit Zierikzee schreef op 28 juli 2018 om 3:47 pm:
Bestuur en medewerkers van de Zeeuwse Fietsvierdaagse. Allereerst gefeliciteerd met het bereiken van de mijlpaal van 30 jaar. Geweldig! Mijn vrouw en ik deden dit jaar weer mee na een aantal jaren verstek te hebben laten gaan. We hadden aan eerdere vierdaagsetochten goede herinneringen, dus het nu maar weer geprobeerd. Toch wel met een beetje angst zagen we de weerberichten. Temperaturen boven de 30 graden. Dat klopte wel, maar het was heerlijk fietsweer. Gelukkig wordt onze provincie altijd rijk bedeeld met wind en die zorgde wel voor wat verkoeling. Bovendien was en water in overvloed bij de start en jullie waren niet karig met flesjes. En dan de routes. Wat een afwisseling, heerlijk rustige weggetjes, schitterende uitzichten op Ooster- en Westerschelde en op landbouwgronden en boomgaarden. Complimenten ook voor het prima aangeven van de route, de routebeschrijving was erg duidelijk, maar hoefde eigenlijk nooit geraadpleegd te worden. Uw werk was weer van grote klasse. Dank u wel.
Wil Verbraak Wil Verbraak uit Roosendaal schreef op 11 augustus 2017 om 10:14 pm:
Beste organisatoren en medewerkers van de ZRTV 2017: het was weer klasse dit jaar. Aangezien onze fiets-enthousiaste dochter en schoonzoon en hun beide dochters naar Frankrijk op vakantie waren, mocht opa Wil dit jaar weer een keer alleen deelnemen aan de fietsvierdaagse: dus na een aantal jaren weer eens gekozen voor de 60 km. en dat heb ik geweten. Het weer op zich was niet verkeerd, maar de hele week stond er een stevig windje (heb je uiteraard op enig moment ook in de rug) en dan zijn 60 km's in je eentje toch een aardig eindje stampen. Maar het was elke dag toch weer een prachtige rit met -ook al was het voor mij de 28e keer- toch steeds weer nieuwe elementen. Zeeland blijft verrassen! Bedankt voor de prima verzorging van e.e.a. en heel graag tot ziens bij de volgende (30e !!!) ZRTV in 2018. Op zijn Roosendaals: HOUDOE en tot kijk!
hannie en ellie hannie en ellie uit goes schreef op 2 augustus 2017 om 9:39 am:
wij 65 plussers deden voor de EERSTE keer mee met de fietsvierdaagse.We hebben 4 x 25km gefietst,dus zo trots als 1 pauw de medaille in ontvangst genomen.Een dikke 10 voor de organisatie.Het weer viel ook niet tegen.Op naar volgend jaar.?
Nel Rommers Rotterdam Nel Rommers Rotterdam schreef op 29 juli 2017 om 10:23 pm:
Oost-Zuid Beveland Route 26-7-2017. Afstand 40 km. De zon scheen en wind was er bijna niet. Het was gezellig druk bij de start en iedereen had er zin in. De jas kon uit! We reden door een nieuw deel in 't Noorden van Goes. Heel leuk om de verschillende, moderne huizen te zien. We reden over leuke, bochtige weggetjes door een wisselende omgeving: bosjes, rijpe akkers, boerderijtjes en huizen met mooie bloementuinen. Zo kwamen we bij de Oostmolen in Kloetinge. Heerlijke koffie met ontbijtkoek! Gezellige babbel op het grasveld ervoor. Via het Fruitteeltmuseum richting Biezelinge en daarna Hansweert. Dorpsbebouwing werd afgewisseld met boomgaarden, waar de takken vol hingen met appels en peren. Onder de perenbomen lag een hoop paardenmest. Een Zeeuws geheim? Het mooie fietspad langs de Westerschelde bracht ons in het dorpje Schore, wat voor ons nieuw was. Daarna over de sluis naar het dorpje Vlake en het achterliggende, bijzondere landschap. Over de brug richting Wemeldinge. Bij de haven wat gezeten en gegeten. De route bracht ons bij de Oosterschelde enhet was lekker druk op de strandjes. Er werd onder de deelnemers gegroet en op de stempelplaatsen ervaringen uitgewisseld. Via Kattendijke terug naar het Omnium. Voor mij een feestdag. Heerlijk weer en m.i, de leukste route van de vele die ik gefietst heb. Zoveel afwisseling! Mijn complimenten voor de "uitzetters". 'n fan en deelnemer van de Goese Rijwiel4daagse. Nel Romers Rotterdam
ditvoorst ditvoorst uit bergen op zoom schreef op 29 juli 2017 om 1:22 pm:
Wij hebben voor het eerst meegedaan en hebben het fantastisch gevonden. Vooral hoe het met pijlen uit was gezet. wij zijn heel vriendelijk en deskundig ontvangen. het was erg goed geregeld. Wat wel een voordeel was dat het erg goed weer is geweest. Volgend jaar komen we zeker terug.
Chris Sonke Chris Sonke uit Roosendaal schreef op 28 juli 2017 om 7:29 pm:
We hebben weer genoten van een mooie vierdaagse, mooie routes en een hele goede organisatie. Een pluim voor alle medewerkers en hopelijk tot volgend jaar. Groeten Janny en Chris Sonke.
Wil Verbraak Wil Verbraak schreef op 4 augustus 2016 om 11:02 am:
Beste organisatie van de ZRTV 2016, De complimenten voor de fiets4daagse van 2016. Na de zeer natte editie van 2015 was het een genoegen om weer eens (zo goed als) droog door het prachtige Zeeuwse land te fietsen. Vergezeld door beurtelings dochter en schoonzoon en permanent door hun twee sportieve dochters van 7 en 5 waren de 4 dagen een waar feestje! De twee kleindochters hebben nu al aangegeven ook graag in 2017 van de partij te zijn. Uiteraard kom ik ook heel graag mee. Hartelijke groet, Wil Verbraak , Roosendaal 🙂