Gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.22.21 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Paul Kevenaar Paul Kevenaar uit Heinkenszand heeft geschreven op 29 juli 2018 om 4:37 pm
Schitterend weer dit jaar. Veel zon, weinig (tegen)wind. Mooie afwisselende routes, ook in mijn eigen omgeving. Volgend jaar weer dit weer?
P. Dekker P. Dekker uit Zierikzee heeft geschreven op 28 juli 2018 om 3:47 pm
Bestuur en medewerkers van de Zeeuwse Fietsvierdaagse. Allereerst gefeliciteerd met het bereiken van de mijlpaal van 30 jaar. Geweldig! Mijn vrouw en ik deden dit jaar weer mee na een aantal jaren verstek te hebben laten gaan. We hadden aan eerdere vierdaagsetochten goede herinneringen, dus het nu maar weer geprobeerd. Toch wel met een beetje angst zagen we de weerberichten. Temperaturen boven de 30 graden. Dat klopte wel, maar het was heerlijk fietsweer. Gelukkig wordt onze provincie altijd rijk bedeeld met wind en die zorgde wel voor wat verkoeling. Bovendien was en water in overvloed bij de start en jullie waren niet karig met flesjes. En dan de routes. Wat een afwisseling, heerlijk rustige weggetjes, schitterende uitzichten op Ooster- en Westerschelde en op landbouwgronden en boomgaarden. Complimenten ook voor het prima aangeven van de route, de routebeschrijving was erg duidelijk, maar hoefde eigenlijk nooit geraadpleegd te worden. Uw werk was weer van grote klasse. Dank u wel.
Wil Verbraak Wil Verbraak uit Roosendaal heeft geschreven op 11 augustus 2017 om 10:14 pm
Beste organisatoren en medewerkers van de ZRTV 2017: het was weer klasse dit jaar. Aangezien onze fiets-enthousiaste dochter en schoonzoon en hun beide dochters naar Frankrijk op vakantie waren, mocht opa Wil dit jaar weer een keer alleen deelnemen aan de fietsvierdaagse: dus na een aantal jaren weer eens gekozen voor de 60 km. en dat heb ik geweten. Het weer op zich was niet verkeerd, maar de hele week stond er een stevig windje (heb je uiteraard op enig moment ook in de rug) en dan zijn 60 km's in je eentje toch een aardig eindje stampen. Maar het was elke dag toch weer een prachtige rit met -ook al was het voor mij de 28e keer- toch steeds weer nieuwe elementen. Zeeland blijft verrassen! Bedankt voor de prima verzorging van e.e.a. en heel graag tot ziens bij de volgende (30e !!!) ZRTV in 2018. Op zijn Roosendaals: HOUDOE en tot kijk!
hannie en ellie hannie en ellie uit goes heeft geschreven op 2 augustus 2017 om 9:39 am
wij 65 plussers deden voor de EERSTE keer mee met de fietsvierdaagse.We hebben 4 x 25km gefietst,dus zo trots als 1 pauw de medaille in ontvangst genomen.Een dikke 10 voor de organisatie.Het weer viel ook niet tegen.Op naar volgend jaar.?
Nel Rommers Rotterdam Nel Rommers Rotterdam heeft geschreven op 29 juli 2017 om 10:23 pm
Oost-Zuid Beveland Route 26-7-2017. Afstand 40 km. De zon scheen en wind was er bijna niet. Het was gezellig druk bij de start en iedereen had er zin in. De jas kon uit! We reden door een nieuw deel in 't Noorden van Goes. Heel leuk om de verschillende, moderne huizen te zien. We reden over leuke, bochtige weggetjes door een wisselende omgeving: bosjes, rijpe akkers, boerderijtjes en huizen met mooie bloementuinen. Zo kwamen we bij de Oostmolen in Kloetinge. Heerlijke koffie met ontbijtkoek! Gezellige babbel op het grasveld ervoor. Via het Fruitteeltmuseum richting Biezelinge en daarna Hansweert. Dorpsbebouwing werd afgewisseld met boomgaarden, waar de takken vol hingen met appels en peren. Onder de perenbomen lag een hoop paardenmest. Een Zeeuws geheim? Het mooie fietspad langs de Westerschelde bracht ons in het dorpje Schore, wat voor ons nieuw was. Daarna over de sluis naar het dorpje Vlake en het achterliggende, bijzondere landschap. Over de brug richting Wemeldinge. Bij de haven wat gezeten en gegeten. De route bracht ons bij de Oosterschelde enhet was lekker druk op de strandjes. Er werd onder de deelnemers gegroet en op de stempelplaatsen ervaringen uitgewisseld. Via Kattendijke terug naar het Omnium. Voor mij een feestdag. Heerlijk weer en m.i, de leukste route van de vele die ik gefietst heb. Zoveel afwisseling! Mijn complimenten voor de "uitzetters". 'n fan en deelnemer van de Goese Rijwiel4daagse. Nel Romers Rotterdam
ditvoorst ditvoorst uit bergen op zoom heeft geschreven op 29 juli 2017 om 1:22 pm
Wij hebben voor het eerst meegedaan en hebben het fantastisch gevonden. Vooral hoe het met pijlen uit was gezet. wij zijn heel vriendelijk en deskundig ontvangen. het was erg goed geregeld. Wat wel een voordeel was dat het erg goed weer is geweest. Volgend jaar komen we zeker terug.
Chris Sonke Chris Sonke uit Roosendaal heeft geschreven op 28 juli 2017 om 7:29 pm
We hebben weer genoten van een mooie vierdaagse, mooie routes en een hele goede organisatie. Een pluim voor alle medewerkers en hopelijk tot volgend jaar. Groeten Janny en Chris Sonke.
Wil Verbraak Wil Verbraak heeft geschreven op 4 augustus 2016 om 11:02 am
Beste organisatie van de ZRTV 2016, De complimenten voor de fiets4daagse van 2016. Na de zeer natte editie van 2015 was het een genoegen om weer eens (zo goed als) droog door het prachtige Zeeuwse land te fietsen. Vergezeld door beurtelings dochter en schoonzoon en permanent door hun twee sportieve dochters van 7 en 5 waren de 4 dagen een waar feestje! De twee kleindochters hebben nu al aangegeven ook graag in 2017 van de partij te zijn. Uiteraard kom ik ook heel graag mee. Hartelijke groet, Wil Verbraak , Roosendaal 🙂