27e Internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse 2015

Op dinsdag 28 juli vertrokken de deelnemers voor de eerste dag van de 27e Internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse van het Omnium/CIOS in Goes. De weergoden waren ons de eerste drie dagen niet gunstig gezind: bijna de gehele dag regen, echter dat weerhield een flink aantal deelnemers, dit jaar zo’n 1100, er niet van welgemoed op pad te gaan. De slotdag was droog en zonnig.De afstanden waaruit men kon kiezen waren 25, 40 en 60 km., waarbij de 25 km ook voor scootmobielen geschikt was.
Zoals gebruikelijk voerde de eerste dag de deelnemers naar Noord-Beveland, de tweede dag ten westen van Goes, de derde dag naar Kapelle/Reimerswaal en de slotdag naar de Zak van Zuid-Beveland. Ook dit jaar waren de deelnemers zeer tevreden over de uitgezette routes en rustpunten.
Bij inschrijvingen kregen de deelnemers een informatieboekje met daarin nuttige tips en aanbiedingen en een vlaggetje voor op de fiets. Iedere dag kon een flesje water en soms een appel worden meegenomen en bij de controleposten wachtte een versnapering. De laatste dag werd een herinneringsmedaille verstrekt.
Voor eventuele pech onderweg was Profile Goes en de EHBO beschikbaar. Gelukkig hebben beide nauwelijks in actie hoeven komen.
We zien al weer uit naar de 28e editie, die gehouden wordt van 26 t/m 29 juli 2016. Hiervoor kunt u zich vanaf 1 januari 2016 reeds digitaal inschrijven

Wilt u ook nog reageren? We lezen uw verhaal graag in het gastenboek.