31e Internationale Zeeuwse Fietsvierdaagse 2019 weer succesvol verlopen

  

Van 23 t/m 26 juli werd voor de eenendertigste keer de Zeeuwse Fietsvierdaagse gehouden. 

Het weer was zonnig en er stond weinig wind; alleen de laatste drie dagen was het heel erg warm. Desondanks reden er elke dag toch ruim 630-685 deelnemers mee.

 Door dit extreme weer was het aantal deelnemers helaas lager dan op basis van vorige jaren kon worden verwacht. De meeste deelnemers hebben  geen nadeel ondervonden van het extreme weer. De EHBO heeft slechts een enkele keer moeten inspringen bij iemand die onwel werd. 

 Men was vol lof over de uitgezette routes, die resp. richting Noord-Beveland, naar het oosten van Zuid-Beveland, het westen van Zuid-Beveland en de Zak van Zuid-Beveland gingen. Er was keuze uit een 25, 40 of 60 km route. Foto’s zijn te zien op de website www.fietsvierdaagsezeeland.nl. (Komen binnenkort op de site). Ook het gastenboek op onze website geeft lovende reacties. Zet uw reacties in het gastenboek.

De eerste dag kreeg men water uitgedeeld, de tweede dag een appel, de derde dag pepermuntjes en de vierde dag een sinaasappel. Ook kreeg men na afloop een kleinigheid uitgereikt. De deelnemers die drie of vier dagen meereden kregen na afloop een speciaal ontworpen medaille. Op de derde dag kreeg men op een verrassingspost een banaan en kon men een bekertje sinaasappelsap kopen t.b.v. de Stichting Gehandicaptensport Bevelanden (opbrengst ongeveer 550 euro)

Verder heeft het andere goede doel Kika op dinsdag een opbrengt gehad van 170 euro en op donderdag van ruim 500 euro.

Al met al reden genoeg om volgend jaar mee te doen aan de dan al 32e Zeeuwse Fietsvierdaagse. Deze is dan van 28 juli t/m 31 juli 2020.